23948sdkhjf

Brudeforretning vil samle Vejle om kongeligt bryllup

Meghan og Harrys bryllup kommer til at definere bryllupsmoden også i Danmark.
Da Prins William sagde ‘ja’ til Kate i 2011, så over 750.000 danskere med hjemme i stuerne, så det er tydeligt, at det engelske kongehus også tiltrækker sig stor opmærksomhed i Danmark.

Det vil brudekjoleforretningen Panayotis udnytte til et stort opsat arrangement i Vejle, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det royale bryllup er årets store tv-begivenhed. Den er ikke bare vigtig for royalister, men også for de brude, der skal giftes i 2019 og fremover, siger Pernille Meyer, der er marketingkoordinator hos Panayotis.

- Vi sætter fokus på bryllupper og bryllupsplanlægning for 2019 brude, da brudene i dag begynder at lede efter inspiration ret tidligt, fortsætter hun.

Panayotis fejrer det royale bryllup ved at holde Champagne Brunch leveret af Munkebjerg Hotel. Ved arrangementet vil butikkens bud på brudemoden anno 2019 blive fremvist for de deltagende samt der vil være pyntet op til fest med rød løber og fotograf på stedet.

Årets brudekjole
Det, som rigtig mange seere først og fremmest venter på, er, når bruden ankommer til kirken og kjolen afsløres.

- Vi glæder os rigtig meget til at se, hvad Meghan Markle ender med at gå op af kirkegulvet i. Royale bryllupper skaber mode og trends, siger Helle, der er drømmetyder hos Panayotis, og tilføjer:

- Da Prins William giftede sig med Kate Middleton, så vi at både lange ærmer og blonder for alvor slog igennem i brudemoden. Vi forventer at se samme effekt efter dette bryllup.

‘Ja’ på 15 kvadratmeter
Brylluppet vises på en 15 kvm stor LED-storskærm fra Pulsz mens der serveres brunch, og relevante samarbejdspartnere fra Vejle fortæller om hår, makeup og kage. Blandt andet kommer Beautycos og La Nouvelle forbi på dagen med tips og tricks.

- Vi vil gerne slå et slag for 2019 brudemoden og ser frem til at byde kommende brude, mødre, veninder og royalister inden for til en dag, der for alvor står i brylluppets tegn, siger Pernille Meyer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078